POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Politica de confidentialitate Prokinesis Trading SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Singurul scop al colectarii datelor cu caracter personal este prelucrarea si expeditia comenzilor efectuate de dumneavoastra pe site-ul www.prokinesis.ro. Prokinesis Trading SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Prokinesis Trading SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii sau alte informari numai cu acordul prealabil al clientului. Puteti solicita in orice moment dezabonarea de la informarile si newsletter-ele noastre, folosind modalitatile de comunicare prezente in pagina de contact.

Furnizarea datelor personale catre Prokinesis Trading SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza noastra de date.

Banda Kinesiologica si Kinesio Tape sunt diferite?

Nu sunt diferite: Banda Kinesiologica se mai numeste si Kinesio Tape, in functie de marca sub care este produsa.

Cum se aplica banda?

Citeste sectiunile UTILIZARE si TEHNICI DE APLICARE ale site-ului nostru.

Tehnica de aplicare a benzii sau Banda Kinesiologica duce la rezultate remarcabile?

Rezultatele sunt ale Benzii Kinesiologice dar aceste rezultate nu se pot obtine decat cu o tehnica a aplicare corecta.

Cat poate fi purtata banda aplicata pe corp?

Durata medie a benzii pe corp este de 3-5 zile. Durata variaza in functie de zona pe care este aplicata banda.

Banda este rezistenta la apa?

Da, adezivul benzii este rezistent la apa. Banda poate fi folosita fara probleme in sporturile acvatice sau combinata cu procedee de hidroterapie.

Cate aplicari pot obtine dintr-o rola de banda?

In functie de segmentul pe care se aplica, se pot obtine 6-10 aplicari.

Este vreo diferenta intre benzile de diferite culori?

Nu. Efectele aplicarii sunt aceleasi indiferente de culoarea folosita.

Este normal efectul de caldura aparut in zona de aplicare a benzii?

Da. Adezivul benzii este termosensibil, iar aplicarea benzii pe o anumita arie va avea ca efect cresterea circulatiei sangvine din acea zona, ducand astfle la o usoara senzatie de caldura.

Banda poate fi aplicata la copii?

Da. Dar acest lucru se va face de catre un terapeut specializat sau sub indrumarea acestuia. A se dezlipi cu atentie in astfel de cazuri.

Banda poate fi folosita si in alte procese terapeutice?

Da, banda poate fi folosita impreuna cu alte procese terapeutice (kinetoterapie, cryoterapie, hidroterapie sau masaj).

La ce lucruri trebuie sa fiu atent cand folosesc kinesio tape-ul?

Aplicati banda cu o ora inainte de activitatea sportiva sau de dus. Acest interval de timp va permite adezivului safaca o aderenta sigura cu tegumentul. Pielea trebuie sa fie curata si uscata inainte de aplicarea benzii. Nu folositi surse de caldura artificiala pentru aplicarea benzii. Trebuie evitata intindrea la maxim a benzii la aplicare pentru aevita iritatii ale tegumentului. Reactiile alergice sunt rare, dar trebuie sa verificati dupa semne de iritatie a tegumentului.